Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Viu i gaudeix
Portaventura World
ACTIVITATS AMB EDULÒNIA
 

Edulònia compta amb més de 80 monitors i monitores de colònies que des de febrer fins a juny realitzen activitats a les nostres cases de colònies. Més que monitors/es, ells i elles són l’ànima d’Edulònia.

Els i les nostres monitores de colònies escolars 

Amb equips humans grans, és important que hi hagi una cohesió i un bon  feeling  per poder treballar a gust. Treballant en equip és quan més coses s’aconsegueixen i és per això que li donem molta importància al nostre  staff.

Quan comença la temporada realitzem unes jornades de selecció i formació de monitoratge on, a part de veure com treballen com a monitors i monitores de colònies i de posar-los a prova en diversos reptes i situacions, també veiem com es relacionen i quins rols prenen dins d’un equip.

Els nostres monitors i monitores de colònies són joves estudiants carregats i carregades d’energia, ganes de treballar i de compartir moments únics amb els nens/es.

Realitzaran activitats amb l'alumnat sempre amb la intenció de poder educar i transmetre valors mentre passen uns dies plens de màgia i emoció amb ells i elles.

Galeria

Què valorem del nostre equip de monitors i monitores de colònies? 

  1. La creativitat:  tots podem aportar alguna cosa i crear grans activitats, tallers, etc.

  2. La motivació:  Sempre hi ha dies que estem més inspirats i altres que menys i que estem més cansats, però un equip que treballa unit, pot motivar a tots els seus integrants.

  3. La comunicació:  No existeix equip si no hi ha comunicació. Avui en dia aquest és un dels principals problemes dins dels equips de treball. També és molt important saber comunicar-se amb els nens i nenes, per aquest motiu el considerem un aspecte fonamental a l’hora de formar als nostres monitors i monitores.

  4. L’eficiència i la eficàcia:  Quantes més persones hi ha en un equip de monitoratge, si no es gestiona bé, aquest pot ser un complet desastre. No obstant, cada matí realitzem una reunió on , a part d’informar de les activitats del dia, es reparteixen les tasques perquè entre tots ho puguem fer tot.

  5. El sentit de pertinència:  Quan es treballa tan intensament amb les mateixes persones que convius durant 5 dies a la setmana, sens dubte es crea una petita comunitat i ens encanta. Cada temporada, els nostres monitors i monitores, molts d’ells i elles veterans, es reuneixen en el que és la nostra petita, gran família.