Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Certificacions i acreditacions

Certificats i acreditacions

Un compromís amb tu

A Edulònia, marca d'el grup English Summer S.A. comptem amb les acreditacions i certificats nacionals i internacionals més importants de qualitat en l'educació. Reconeixements que poisicionen a English Summer S.A. com una de les empreses líders en l'ensenyança d'idiomes (a través de colònies d'estiu, cursos d'idiomes a l'estranger, colònies escolars i l'acadèmia d'idiomes), en molts casos, complementada per l'organització de múltiples activitats socials, esportives o culturals.

ASSOCIACIONS DE LES QUE FORMEM PART
LOGOTIP kid's cluster

Kid's Cluster

Al 2010 es va crear KID'S CLUSTER, una agrupació d'empreses i organitzacions catalanes que busquen obtenir més recursos per a impulsar els seus serveis orientats al sector infantil. A partir d'aquell any, English Summer S.A. amb Eduònia es va sumar a la proposta i forma part d'aquest cluster.

ACCAC -Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya

Membre de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya. Des de l'any 1986, l'ACCAC treballa pel reconeixement i la divulgació de les colònies i els valors educatius que transmeten. Promociona les instal·lacions juvenils com a espais privilegiats per compartir i conviure.

ACELLEC - Asociació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educacióo i la Cultura

Membre de l'Associació Catalana d'Empreses de l'Oci, l'Educació i la cultura. Aquesta agrupa més de quaranta empreses que presten serveis en l'àmbit de l'oci educatiu i sociocultural. És l'associació patronal de referència al sector des de que es va crear, l'any 2001, s'ha convertit en interlocutora de l'administració i dels diferents agents socials que tenen que veure amb el seu àmbit d'actuació.

ASSOCIACIÓ CELÍACS DE CATALUNYA

Ja fa uns anys que formem part de l'Associació de Celíacs de Catalunya per poder oferir a tots els nostres alumnes un menú adaptat a les seves necessitats. Des d'aquesta associació ens arriben recomanacions i nous productes per poder estar al dia i veure totes les novetats.

AMED - ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA

Amed és un Programa que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració.

ICF - International Camping Fellowship

La International Camping Fellowship és una associació mundial de professionals de les colònies que comparteixen el seu entusiasme, coneixement i compromís. ICF va ser fundada l'any 1987 per professionals de l'organització de colònies amb el somni d'un món millor a través de l'experiència a l'aire lliure".

ANEA Camp

La Associació Nacional d'Empreses d'Activitats i Campaments (ANEACAMP) és una associació d'utilitat social, totalment oberta i transparent, formada per ciutadans i entitats responsables i compromeses, que fomenta el desenvolupament de la infància i la joventut mitjançant activitats a l'aire lliure i complementàries al sistema educatiu fomentant el turisme educatiu i escolar nacional i internacional.