Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Sobre nosaltres

Qui som? Colònies escolars i d’estiu 

EDULÒNIA és la marca de colònies escolars del grup ENGLISH SUMMER S.A., una empresa familiar dedicada professionalment a l’ensenyament d’anglès i a l’educació en el lleure, des de 1980.

Missió

La missió fonamental d'Edulònia, i de la qual ens sentim orgullosos, és la d'ensenyar a través del lleure, els coneixements educatius i valors que considerem fonamentals a l'hora de conviure, créixer i formar-se com a persona.

Visió

Edulònia forma part d'English Summer S.A. i té una visió clara: ensenyar i transmetre als joves una nova metodologia d'aprenentatge basada en el lleure, i l'adquisició d'experiències a l'aire lliure aprofitant l'entorn del que disposem.

Valors

Els nostres campaments infantils i les nostres classes a l'acadèmia d'anglès no es limiten a l'ensenyament d'idiomes i a l'oci. A través de la transmissió d'aquests coneixements i de compartir temps d'activitats d'esport i entreteniment, vam aconseguir vehicular els valors d'English Summer i Edulònia. El principal, el respecte dels companys/es, els monitors/es, mestres i professors/es així com de l'entorn i el material.

SOBRE NOSALTRES

English Summer S.A. disposa dels següents serveis:

Des d'English Summer S.A. portem 40 anys d’experiència organitzant campaments d’estiu, colònies escolars i oferint serveis a les escoles basats en el lleure educatiu: la combinació perfecta entre formació acadèmica, oci, valors educatius, esport i convivència.

Aprendre a Edulònia és molt més que formació acadèmica, també són aventures, tallers pràctics, visites culturals, natura… en definitiva, una experiència única que els alumnes recordaran durant molt de temps.

4
CASES
42
ANYS
380
ESCOLES
800
MESTRES
24600
ALUMNES