Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Una infància plena i educativa: Apren, riu, creix!

Consells per aconseguir un aprenenatge actiu i divertit

Aconseguir un equilibri entre els estudis, la vida personal i l'entreteniment pot ser un repte difícil durant la temporada escolar. La infància representa una etapa molt important a les nostres vides, ja que és en aquests anys on comencem a crear el nostre projecte de vida i desenvolupem la nostra personalitat. Per això, és essencial no només que els infants estudiïn, sinó també que gaudeixin aprenent!

Per què és tan important que els nens i les nenes es diverteixin?

La diversió implica gaudir, riure, entretenir-se, experimentar i descobrir. Generalment, els infants es diverteixen per naturalesa, gràcies a la seva innocència i el seu entusiasme d'obrir-se al món, per la seva curiositat i imaginació, les seves ganes de saber, conèixer, explorar i jugar.. És per això que, més enllà d'estudiar, és essencial que gaudeixin del procés de l'aprenentatge. D'aquesta manera, la seva motivació i interès per continuar aprenent augmenta. Quan un tema se'ls presenta de manera dinàmica i entretinguda, es desperta la seva curiositat innata i això els impulsa a escoltar, llegir i informar-se activament per obtenir respostes, convertint la lliçó en un treball de recerca divertit.

Com es pot transformar l'estudi en una experiència dinàmica i creativa?

És important recordar que cada persona té unes necessitats pedagògiques diferents, segons la personalitat i els interessos educatius. Tant els professors com les famílies tenen un paper fonamental en aquest procés. Per això, a continuació oferim alguns consells per assolir un millor rendiment a l'hora d'estudiar, trobant d'aquesta manera l'equilibri perfecte entre l'aprenentatge i la diversió.


- Bona organització: Mantenir un horari d'estudi regular i establir metes assolibles, per evitar el sentiment de frustració. Val més constància i atenció, que quantitat i desinterès.


- Descansos estratègics: No per exigir més, vol dir que rendeixin millor. Fer pauses curtes i entretingudes durant les sessions d'estudi farà que recarreguin l'energia i mantinguin la concentració.


- Activitat física: Durant les pauses més curtes és positiu animar als nens i nenes que facin estiraments i descarreguin la tensió corporal d'estar asseguts, i als descansos més llargs, fer activitats físiques que gaudeixin per mantenir-se actius i saludables.


- Flexibilitat i empatia: És important reconèixer les diferents maneres que tenen d'adquirir els coneixements i el ritme de treball dels alumnes. Aportant diferents opcions perquè puguin demostrar la seva comprensió de diverses formes perquè se sentin còmodes.


- Comunicació i comprensió: Estar disponible per a ells/es i crear un ambient on se sentin a gust compartint les seves preocupacions, dubtes i necessitats. Oferint sempre orientació i suport emocional.


- Promoure el benestar emocional: Ensenyar des de petits la importància de l'autocura i el benestar, i assessorar sobre com mantenir un equilibri sa entre l'escola, el descans i el lleure.


En lloc d'entendre l'educació com una cosa “obligatòria, tediosa i estàtica”… Per què no la transformem en una experiència entretinguda i atractiva per als nens i les nenes? Classes interactives, jocs, projectes pràctics, activitats de recerca, excursions i colònies escolars!

De fet, les colònies escolars ofereixen als estudiants l'oportunitat d'explorar nous llocs, participar en activitats emocionants a l'aire lliure, desconnectar de la tecnologia, estar en contacte amb la natura, aprendre habilitats pràctiques, i se senten més receptius a l'hora d'adquirir coneixements. Tot això, mentre es diverteixen i creen records inoblidables. Les nostres cases de colònies no són simplement un destí per fer un “break” de la rutina escolar, Edulònia és un entorn educatiu on els nens/es poden experimentar de manera segura i divertida. Des d'excursions educatives fins a tallers pràctics, cada moment a les nostres colònies escolars està dissenyat per inspirar l'aprenentatge i fomentar la creativitat. Si vols més informació sobre com gaudir d'aquesta experiència educativa a Edulònia, no dubtis a contactar-nos!

Trobar l'equilibri entre aprendre i divertir-se és essencial pel benestar i l'èxit acadèmic dels infants. Perquè quan gaudeixen aprenent, l'educació es converteix en una experiència màgica i enriquidora per a tots.

09 Abr 2024