Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Setembre: nou inici, nova pàgina web de colònies escolars

Que vivim una pandemia mundial, és un fet. Després de mesos d’incertesa, tancats a casa i un estiu estrany sense poder anar massa lluny de casa, comencem amb la tornada a l’escola, nous cursos als que ens hem apuntat, gimnàs, natació, activitats extraescolars (les que es poden fer), és a dir, un mes de canvis.

Edulònia no s’ha volgut quedar enrere, hem aprofitat aquests mesos per canviar la pàgina web i pensar noves condicions i mesures per a que pugueu realitzar les colònies escolars i pugueu trobar tota la informació que necessiteu el més ràpid possible.

En quant a les mesures de les colònies escolars i els protocols sanitaris, no us mentirem si diem que hem aprofitat moltes de les mesures que hem fet aquest estiu, hem comprovat que funcionen i creiem que seguiran funcionant davant aquesta nova situació que vivim actualment. Hem realitzat campaments d’estiu amb English Summer S.A. des del 21 de juny fins al 10 de setembre i han passat més de 2000 nens i nenes per les nostres cases de colònies.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres i qualsevol dubte que us pugui sorgir no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres ja sigui via correu electrònic (info@edulonia.com) , trucada (677 15 30 45) o via WhatsApp (677 15 30 45) (una altra de les novetats!).

14 Set 2020